God treningsøkt for Oppsal – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

God treningsøkt for Oppsal

Tirsdag ble det løst opp litt i den fysiske treningen, med kamp mot Follo.

Treningskamp Oppsal Arena 13. juni; Oppsal-Follo 29-22 (14-12)

– Det var fint med en treningskamp nå i midten av juni, for å se de nye i spill, forteller Børge Brown om tirsdagens økt i Oppsal Arena.

– Vi startet ut langt unna forventet nivå på alt vi foretok oss. Det sto 2-7 etter en treg start. Vi gjorde noen justeringer som bedret spillet, og gjør deretter en fin periode frem til siste 6-7 minuttene. Det er bare å jobbe på i tiden fremover, og det er helt klart en del ta tak i frem til seriestart.

– På plusssiden var det fint å se Guro Nestaker på banen igjen, etter en lang periode ute med skade. Guro fikk 10 minutter på banen i dag, og hun trenger helt klart tiden frem til seriestart for å komme i rett kampmodus igjen, forteller Oppsals hovedtrener. – De to nye målvaktene Rikke Marie Granlund (12 redninger på 24 skudd) og Eli Marie Raasok (10 redninger på 20 skudd) fikk hver sin omgang. Begge endte på en redningsprosent på 50. Dette til tross for at vi har en jobb å gjøre med samhandlingen i forsvarsspillet.

– Kristin Halvorsen har hatt en fin oppkjøring så langt, og er klart bedre i spill nå enn på lenge. Det er fint å se hennes utvikling den siste tiden. Linjespiller kollega Martine Welfler viste seg frem med sine kvaliteter. Vi har helt klart et spennende linjespiller-team.

Kristin Halvorsen. Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

– Bakspillerne mangler naturlig nok samhandling, men Eira Aune viser seg frem og tar ansvar når hun er rettvendt mot målet. Videre ser vi at Rebecca Steinheim tar små steg hver måned. Tina Magnus er i spill igjen, og fortsetter utviklingen mot å komme tilbake til seg selv etter skulderoperasjonen hun hadde sist sommer. – I kantposisjon blir vi gode bakover, men vi har en jobb å gjøre med arbeidsoppgaver i konseptet våres. Mette Leipart fikk kjenne på hva vi jobber etter, og hun skal få rikelig med tid til å komme inn i arbeidsoppgaven.

Oppsummert: – Sesongens første treningskamp ble en grei gjennomføring, avslutter Børge Brown, som sender en stor takk til Follo og dommerne, som tok turen til Oppsal Arena.