Venstrekanten er på plass – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Venstrekanten er på plass

Mette Leipart og Anna Huse har signert toårsavtaler med Oppsal Håndball,

Mette Leipart, venstrekant fra Glassverket, er klar for spill i Oppsal.
Oppsaltrener Børge Brown forteller at da June Bøttger valgte å flytte til Danmark, var klubben direkte på Mette Leipart for at hun skulle overta rollen til June.  – Mette kommer til å utgjøre venstrekant posisjonen sammen med Anna Huse. Mette har eliteserie erfaring fra Nordstrand og Glassverket.
– Hun gjorde 45 mål for Glassverket forrige sesong, og hun har det siste året hatt en god utvikling. Mette legger ned de timene som skal til for å ta ytterligere steg, og vi er veldig glade for at hun har valgt å spille i Oppsal Håndball.
Anna Huse
– Anna Huse er en ung og lovende jente som har vært fast på LK98 landslaget. Anna er en spiller som trener godt, og som har gode ferdigheter i forsvarsspillet sitt. Det fikk hun vist i vinter, da hun kom til Oppsal fra Follo.
– Vi tror Anna vil ta nye steg i Oppsal, og derfor ønsket vi veldig å ha henne med videre, sier en fornøyd Oppsaltrener.
Vi gratulerer Mette Leipart og Anna Huse som Oppsalspillere de neste to sesongene!

Følg Oppsal Håndball på Facebook