Martine Welfler klar for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Martine Welfler klar for Oppsal

En god og spennende spiller har signert for Oppsal.

Martine Welfler (25) får Oppsal Arena som hjemmebane de neste to sesongene. Martine har de siste årene spilt for Njård/Aker Topphåndball. Forrige sesong var hun blant Akers viktigste spillere i 1.divisjon, der hun fra sin linjespillerposisjon landet på over 80 mål på 20 kamper.

Martine er opprinnelig fra Grenland, og hun hadde sin debut i toppserien allerede som 18-åring for Gjerpen. På banen er hun en entertainer som spiller en leken håndball, noe hun også har fått gjort på det norske landslaget i beachhåndball, der hun var med å ta bronse under VM i Brasil i 2014. Martine er en spennende tilvekst i Oppsallaget.

Vi ønsker Martine Welfler hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook