Mesterne kommer på onsdag – Oppsal Håndball
Foto: Gundersen og Meg

Mesterne kommer på onsdag

Det venter storfint besøk når Larvik kommer for å spille kvartfinale mot Oppsal.

Onsdag kl. 18.30 spilles den første av to kvartfinaler i sluttspillet i GRUNDIGligaen. Oppsal tar imot årets seriemestere, til det som trolig blir den siste opptreden i Oslo for flere av Larviks profiler. Spillere som Gro og Anja Hammerseng-Edin har kunngjort at de legger opp etter sesongen, og flere andre profilerte spillere har meldt overgang til nye klubber.

Gro Hammerseng-Edin gir seg på toppnivå etter denne sesongen. Onsdag spiller hun sin siste kamp i Oslo. Foto: Svein André Svendsen, Larvik HK

Både Oppsal og Larvik har hatt utfordringer med skader. Gjestene fra Vestfold har hatt tynt besatte innbytterbenker i de siste kampene. Ikke minst gjaldt dette i påskens Champions League-kvartfinaler mot Buducnost, som begge endte med klare tap. Oppsal har hatt en roligere oppladning før onsdagens kvartfinale, og stiller skjerpet til oppgaven, som kanskje blir siste match på hjemmebane i år.

Marie Sundfør Tømmerbakke skal til København neste sesong. Kan hende blir onsdagens kamp hennes siste på hjemmebane for Oppsal på en stund. Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Selv om hjemmejentene lover å gjøre alt for å påføre Larvik deres andre tap i årets GRUNDIGliga, så hersker det ingen som helst tvil om at Larvik er soleklare favoritter. Om bortelagets belastninger den siste tiden faktisk kan påvirke styrkeforholdet noe, slik at Oppsal kan utfordre til en jevn kamp, vil alle som kommer i Oppsal Arena få svaret på onsdag kveld.

Dette er en kamp som alle håndballinteresserte i og rundt Oslo bør få med seg – velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!

Vær smart og forhåndskjøp billetter til Oppsal – Larvik her

Følg Oppsal Håndball på Facebook