Poengdeling i siste serierunde – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Poengdeling i siste serierunde

Det var spenning til siste sekund da Oppsal og Glassverket møttes i et svært underholdende oppgjør i Oppsal Arena.

Det var bra trøkk på tribunen under sesongens siste ordinære seriekamp. Og ute på banen leverte Oppsal en av sine bedre kamper på lenge, og gjestene fra Drammen fulgte opp.

Kampen var jevn og tett hele veien. Glassverket lå ved noen anledninger litt foran, men aldri med mer enn tre mål. Sluttminuttene ble svært spennende, og det var full tenning hos hjemmepublikummet da Rebecca Steinheim satte inn Oppsals utligningsmål med to sekunder igjen på klokka. 27-27 var vel til slutt et resultat som begge lag kunne si seg godt fornøyd med.

Børge Brown var da også fornøyd etter kampen: -I dag står vi på for hverandre, og viser hvilket nivå vi kan inneha. Jeg er stolt over den innsatsen jentene legger ned mot GIF som kjempet for bronsemedalje i dag. Det vi leverer i dagens kamp skal vi bygge videre på, avslutter Oppsals trener.

Kristin Halvorsen var best på Oppsal. Arkivfoto: Morten Schau

Juryen i Oppsal Arena kåret Kristin Halvorsen til Oppsals beste spiller, mens på bortelaget falt valget på Emilie Christensen.

Hvem var DIN favoritt i kveld? Du stemmer på www.publikumsfavoritten.no innen i morgen kveld!

Med kveldens kamper er GRUNDIGligaen 2016/17 ferdigspilt. Oppsal endte på  sjuendeplass på tabellen med 14 poeng, mens Glassverket tok bronseplassen. Glassverkets spillere fikk sine medaljer rett etter kampslutt i Oppsal Arena. Vi gratulerer med imponerende innsats!

I sluttspillet som starter etter påske kommer Oppsal til å møte et topplag. Larvik skal i kraft av å være seriemester være først til å få velge motstander i kvartfinalen, og de kan velge mellom sjuendeplasserte Oppsal og åttendeplasserte Sola… Uansett hvem som blir motstander skal kvartfinalene etter planen spilles onsdag 19. april og søndag 23. april.

Slik avvikles sluttspillet i GRUNDIGligaen


KAMPFAKTA
Oppsal – Glassverket 27-27 (16-16)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 20. serierunde
Oppsal Arena 2. april 2017

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Christina Andersen 6, Anna Huse, Hanne Sofie Wilberg, June Bøttger 4, Tina Magnus 1, Susann Iren Hall, Rebecca Steinheim 4, Marie Lystad, Emilie Løkting Johansen, Kristin Halvorsen 8 (5), Marte Røkke 2 og Mariann Gabrielsen 2 (1)

Mål Glassverket: Emilie Christensen 8, Birna Berg Haraldsdottir 8 (5), Tiril Günther Merg 3, Martine Wolff 2, Mette Leipart 2, Line Bjørnsen 2, Marianne Iversen 1, Trine Bronsta 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Glassverket: 1x2min
Dommere: Ismet Kvakic og Tommy Andre Eriksen

Følg Oppsal Håndball på Facebook