Serieavslutning i Oppsal Arena – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Serieavslutning i Oppsal Arena

Søndag spiller Oppsal siste ordinære kamp i årets GRUNDIGliga, mot et lag som kjenner mer enn lukten av medalje.

Oppsal ligger på sjuendeplass, og er sikret en plass i sluttspillet uansett hvordan resultatene går på søndag. Søndagens kamp vil imidlertid være en god anledning til å komme tilbake på sporet etter heller svak innsats mot Rælingen for få dager siden. Det vil være viktig, for rett over påske venter den første kampen i sluttspillet, og den blir trolig mot et av de bedre lagene i serien.

Glassverket kommer til Oppsal Arena med håp om bronsemedalje. Den plassen har drammenserne nå, men om det skulle bli tap på søndag og Byåsen samtidig kan finne på å slå Larvik, ja, da ryker medaljene… Glassverket vant for øvrig det tilsvarende oppgjøret i Drammen 29-23 i januar.

Søndagens kamp starter kl 18.30 – møt opp og støtt jentene i siste ordinære seriekamp i GRUNDIGligaen 2016/17. Velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!

Kjøp billetter på nett og vær med i trekningen av flotte GRUNDIGprodukter