Tre på rad for Oppsal? – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Tre på rad for Oppsal?

Onsdag spiller Oppsaljentene for sin tredje strake seier i bortemøtet mot Rælingen.

Utsiktene for poeng i Marikollhallen onsdag kveld bør være gode for Oppsals del. Rælingen er allerede klare for spill i 1.divisjon neste år, og har så langt ikke vunnet en eneste kamp i årets GRUNDIGliga. Vertenes to poeng stammer fra uavgjorte oppgjør mot Sola og Byåsen, men det begynner å bli en god stund siden.

Da Oppsal og Rælingen møttes i Oppsal Arena tidlig i januar ble det en komfortabel hjemmeseier 29-18, og også denne gang skal Oppsal bære favorittstempelet. Med innsats som i de to siste seriekampene mot Stabæk og Gjerpen bør poengkontoen tilføres to nye poeng på onsdag. Det vil også sikre en sluttspillplass i GRUNDIGligaen 2016/2017.

Nabooppgjøret i Marikollhallen blåses i gang kl 18.30. Dersom du ikke har anledning til å ta den korte turen dit, er det mulig å se kampen direkte på handballtv.com.

Følg Oppsal Håndball på Facebook