Ny seier til Oppsal – Oppsal Håndball

Ny seier til Oppsal

Oppsal tok poengene mot Gjerpen i Oppsal Arena.

1.omgangen i Oppsal Arena ble av det jevne slaget. Gjerpen ledet med 1-2 mål det meste av tida, men noe stort forsprang fikk de aldri.  Etter ca 8 minutters spill fikk også Oppsals bakspiller Marte Røkke rødt kort, og måtte se resten av kampen fra tribunen. Det ble en målfattig første omgang, og tvla viste 8-8 til pause.

2.omgang åpnet på samme vis, men så etablerte Oppsal et lite overtak. Midtveis var ledelsen på tre mål (16-13). Oppsal slapp ikke Gjerpen nærmere enn to mål, og når dommeren blåste av kampen sto det 23-20 på tavla. Med dette resultatet ligger Oppsal godt an til å nå sluttspillplass.

Oppsals målvakt Marie Sundfør Tømmerbakke sto en solid kamp og ble fortjent kåret til Oppsals beste spiller. Foto: Morten Schau

Christina Andersen spilte en meget god kamp og noterte seg med 7 nettkjenninger. Foto: Morten Schau

Med kveldens to-poenger avanserer Oppsal til syvendeplassen på tabellen med 13 poeng.

Neste kamp er mot Rælingen onsdag 29. mars. Kampen spilles i Marikollhallen og starter klokken 18.30.