Oppsal vs Gjerpen på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal vs Gjerpen på søndag

Serieinnspurten er i full gang, og søndagens kamp i Oppsal Arena betyr mye for å gå til sluttspillet.

Før søndagens match er det bare ett poeng som skiller lagene. Oppsal har 11 poeng på åttendeplassen, som også er den siste sluttspillplassen. Gjerpen  ligger poenget bak, og vil altså med et godt resultat på søndag kunne passere Oppsal. Hvorvidt det skjer er imidlertid en helt annen sak.

Oppsaljentene viste nemlig på onsdag at de er på gang igjen, og trener Børge Brown har nå flere spillere tilgjengelig enn på veldig lenge, og alle jentene ønsker virkelig å vise god håndball igjen foran egne supportere på søndag.

Da lagene møttes i Skien i november ble det en spennende kamp som endte 31-31. Antall innslupne mål indikerer at forsvarsspillet da var under pari, noe som ikke bør gjenta seg på søndag om poengene skal forbli i Oslo.

Avkast tas kl 18.00 – møt opp og støtt jentene i kampen om viktige poeng i det som også er sesongens nest siste hjemmekamp i GRUNDIGligaen. Velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!

Kjøp billetter på nett og vær med i trekningen av flotte GRUNDIGprodukter