Ny jubel i vente? – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Ny jubel i vente?

Oppsal møter Stabæk i Nadderud Arena på onsdag, og vil med seier definitivt sikre plass i neste års GRUNDIGliga.

Oppsals forrige seier kom tidlig i januar mot Rælingen. Den ble etterfulgt av en tyngre periode med mange tap på rad, men nå venter flere kamper der poengsjansene så definitivt er tilstede.

Første mulighet kommer i Nadderud Arena der Stabæk ønsker velkommen til lokaloppgjør. Det er en usedvanlig viktig kamp for begge lag. Oppsal er i øyeblikket på 9.plass på tabellen med ni poeng, mens Stabæk ligger på plassen bak, dvs kvalifiseringsplassen, med fem poeng.

Det er med andre ord fire poeng som skiller lagene. Dersom Oppsal tar poengene i Nadderud Arena vil forspranget til Stabæk være uinntakelig med tre kamper igjen å spille. Det er med andre ord bæringene som det først og fremst brenner et blått lys for på onsdag.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i høst, var det aldri tvil om saken. Da vant Oppsal 31-23. Mye taler for at det vil bli jevnere på onsdag, men dersom Oppsaljentene lever opp til sine verdier, råskap og glede, bør poengene bli med hjem til Oslo øst.

Jentene trenger støtte på veien og vi anbefaler alle å sette kurs vestover på onsdagskvelden!

Kampen i Nadderud Arena har avkast kl 18.00. Skulle du ikke ha anledning vil det som alltid være mulig å se kampen på handballtv.com.

Oppsal Håndball på Facebook