Rikke Marie Granlund klar for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Rikke Marie Granlund klar for Oppsal

Målvaktskabalen for neste sesong er i ferd med å gå opp.

Rikke Marie Granlund (27) har tegnet en toårsavtale med Oppsal Håndball, og vil inngå i målvaktsteamet neste sesong.

Børge Brown forklarer: -Vi har vært helt klare på at vi kanskje ikke finner en spiller som kan gå inn å erstatte Marie Sundfør Tømmerbakke direkte, men at vi som klubb ved å hente inn et team skal kunne løse denne posisjonen i laget, og gjerne komme styrket ut.

-Rikke Marie vil inngå som en viktig brikke i målvaktsteamet. Hun kan se tilbake på flere sesonger i GRUNDIGligaen i Nordstrand og Halden, så hun kjenner nivået godt. Dessuten har hun samarbeidet med målvaktstrener Christian T. Bjørndal tidligere. Dermed får vi inn en målvakt som kan levere fra dag én.

-Vi er svært fornøyd med å ha Rikke Marie Granlund med i målvaktsteamet neste sesong, sier en godt fornøyd Børge Brown.

Oppsal Håndball på Facebook