Eira Aune tilbake i Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Eira Aune tilbake i Oppsal

Eira er et stort talent som blir en flott tilvekst for klubben neste sesong.

Eira Aune (20) har en fortid i Oppsal Håndball, der hun var del av gjengen som tok Lerøy-gullet til klubben for et par sesonger siden. Hun har inneværende sesong banket inn nesten 100 mål for Fjellhammer i 1.divisjon, noe som utgjør et snitt på fem mål per kamp!

Børge Brown forteller at Eira har fått solid erfaring gjennom sin sentrale rolle på 1.divisjonlaget til Fjellhammer. -Det har gitt henne en veldig fin utvikling. Eira er god begge veier, hun kan bekle alle bakspillerposisjoner og har svært gode vurderingsevner. -At hun er en type  som legger ned det ekstra som skal til for å ta videre steg, gjør at hun passer perfekt inn i vår stall.

-Eira vil få en viktig rolle i laget, og vi er svært glade for at hun igjen har valgt Oppsal Håndball, avslutter Oppsals trener.

Vi ønsker Eira Aune hjertelig velkommen tilbake til Oppsal Håndball!

Foto: Oppsal Håndball