Kan Oppsal utfordre Storhamar? – Oppsal Håndball
Foto: Stian Bye Høgsveen

Kan Oppsal utfordre Storhamar?

På søndag står Oppsaljentene ovenfor nok en tøff oppgave.

Før søndagens kamp i Oppsal Arena har Storhamar tatt 14 poeng i årets GRUNDIGliga. Det er nok en svakere poengfangst enn hva hedmarkingene hadde håpet på før sesongen tok til. Flere optimister hadde god tro på at Storhamar kunne være med i medaljestriden, men det toget gikk for lenge siden. I øyeblikket ligger Storhamar på femteplass på tabellen, og det er hele 11 poeng opp til bronseplassen.

Ex-Oppsaltrener Arne Senstad kommer likevel til Oppsal Arena med et lag som må finne seg i å bære et klart favoritttempel. Oppsaljentene har møtt noen bratte motbakker de siste ukene, men har i samtlige kamper hatt perioder der systemene har fungert og spillet har vært bra. Det gjelder imidlertid å få dette til gjennom en hel kamp om det skal bli poeng mot gode motstandere. Mot Storhamer på søndag blir hovedoppgaven å jobbe fokusert og skjerpet gjennom 2×30 minutter.

Lagene møttes på Hamar tidlig i november, og den gang ledet Oppsal til pause etter en svært solid omgang. Storhamar viste seg imidlertid fram fra en bedre side i kampens andre halvdel og seiret til slutt 25-20.

Søndagens kamp starter 18.00 – velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!

Det er smart å forhåndskjøpe billetter – det gjør du enkelt her