Nye landslagsoppdrag – Oppsal Håndball
Foto: Terje Refsnes

Nye landslagsoppdrag

Mange jenter med tilknytning til Oppsal skal ut i landslagsoppdrag i mars.

Malin Aune er med når håndballjentene skal spille Golden League i Frankrike i midten av mars. Motstandere ved siden av vertene er Danmark og Russland. Se hele innkallingen hos NHF.

Heidi Løke og Malin Aune

Juniorlandslaget (LK98) skal i midten av mars til øya Limnos i Hellas. Der skal det spilles EM-kvalifisering mot Hellas og Tyrkia. Vinneren av puljen vil være kvalifisert for EM i Slovenia til sommeren.

Til LK98’s EM-kvalifisering er hele fire spillere med tilknytning til Oppsal tatt ut. Det gjelder Mariann Gabrielsen og Anna Huse, som er en talentfull spiller som kom til Oppsal fra Follo tidligere i vinter. I tillegg skal også Mia Syverud og Malin Lundemo fra Oppsals samarbeidsklubb Nit-Hak være med å forsvare de norske fargene i Hellas.
Se hele innkallingen hos NHF.

Oppsal Håndball sender store gratulasjoner med uttakene til alle!

Anna Huse (Foto: Terje Refsnes)

Oppsal Håndball på Facebook