Oppsal møter Byåsen – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal møter Byåsen

Oppsaljentene tilbringer onsdagskvelden i Trondheim, der en tøff kamp venter.

Utfordringene står i kø for Oppsal om dagen. Skadelista er lang, og på onsdag venter en ny medaljekandidat i den 16.runden av GRUNDIGligaen.

Oppsal står nå med fem tap på rad, men må ta med seg de gode, positive periodene fra de siste kampene mot Sola og Vipers. Det gjelder å bygge videre med tålmodighet, så vil de nødvendige resultatene etter hvert komme.

Oppsal vant det motsatte oppgjøret i Oppsal Arena i høst 26-25, men i Trondheim Spektrum stiller trønderjentene som soleklare favoritter. Byåsen har nå tre poeng opp til bronseplassen, så kun seier vil være godt for å være med i medaljekampen.

Det blir uansett en artig opplevelse å spille i Trondheim Spektrum denne onsdagskvelden. Kampen er del av arrangementet Håndballfæst som arrangeres i vinterferien hvert år. Etter at Byåsen-Oppsal er ferdigspilt får publikum også se GRUNDIGligakampen mellom Kolstad og Haslum. I fjor kom det over 3000 tilskuere på tilsvarende dobbeltkamp, og det ventes å bli folksomt på tribunene også denne gang.

Onsdagens kamp blåses i gang kl. 18.30. Oppgjøret kan du følge direkte på handballtv.com.

Oppsal Håndball på Facebook