Oppsal møter medaljefavoritt – Oppsal Håndball
Foto: Terje Refsnes

Oppsal møter medaljefavoritt

Hardtsatsende Vipers gjester Oppsal Arena i den 15. runden av GRUNDIGligaen.

Før søndagens kamper innehar Vipers tredjeplassen på tabellen, og per i dag er det mye som taler for at sørlendingene vil ende opp med medaljer i årets GRUNDIGliga. Trener Kenneth Gabrielsen besitter et mannskap med mange profiler, og at også Linn Jørum Sulland er tilbake etter skade styrker laget ytterligere.

Oppsaljentene har hatt noe motbakke de siste ukene, og stiller som underdogs i søndagens hjemmekamp. I andreomgangen mot Sola forrige helg la imidlertid jentene ned en innsats som vil rekke langt mot de fleste lag. På søndag gjelder det å finne rytmen og ha flyt fra kampen starter.

Det er greit å minne om at da lagene møttes i Kristiansand i oktober overrasket Oppsal med å lede lenge, selv om Vipers tok hjem seieren ved en god avslutning (26-23).

Søndagens kamp starter 18.00 – velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!

Det er smart å forhåndskjøpe billetter – det gjør du enkelt her