Viktig bortekamp på søndag – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Viktig bortekamp på søndag

Søndag flyr Oppsal til Jæren for å møte Sola, et oppgjør som betyr mye for begge lag.

Før helgens 14. runde i GRUNDIGligaen ligger Oppsal på sjuendeplass på tabellen med 9 poeng, mens søndagens motstander befinner seg på kvalifiseringsplassen. Det er imidlertid svært jevnt på nedre halvdel av tabellen, der bare to poeng skiller Oppsal og Sola. Søndagens kamp er derfor så absolutt viktig for begge lag.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i september var Oppsal klart best. I de siste kampene har imidlertid Oppsal variert stort i prestasjonene, delvis som følge av at flere spillere har hatt skadeproblemer. Det tar tid å spille inn nye oppstillinger og systemer.

I Åsenhallen på søndag må det uansett solide doser til med råskap og glede om det skal bli poeng med hjem til Oslo.

Søndagens spennende kamp blåses i gang kl. 18.00. Oppgjøret kan du følge direkte på handballtv.com.

Oppsal Håndball på Facebook