Nøkkelkamp i Oppsal Arena på søndag – Oppsal Håndball

Nøkkelkamp i Oppsal Arena på søndag

Oppsal møter Halden, et lag som sårt trenger poeng.

Søndagens gjestende lag i Oppsal Arena befinner seg utsatt til nest sist på tabellen med fire poeng, fem poeng bak Oppsal. To av haldensernes poeng kom faktisk i hjemmemøtet mot Oppsal. Oppsaljentene har de senere årene slitt mye mot nettopp Halden. Lagenes innbyrdes oppgjør i fjor gikk begge i favør Halden, og det samme skjedde i den høydramatiske semifinale i cupen i 2014. Her er det mye som bør motivere hjemmejentene til topp innsats!

Børge Brown. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Trener Børge Brown vurderer kampen slik: -Halden må vinne i Oppsal Arena for ikke å havne vanskeligere til på tabellen. Vi bør også vinne selv for å etablere oss trygt i midtsjiktet. Dermed er det duket for en god og spennende kamp der mye står på spill.

– Nå har vi hatt to tøffe bortekamper mot Glassverket og Larvik, og vi gleder oss til å til å spille i Oppsal Arena igjen. Vi har en del skader i troppen, men vi skal jobbe med utgangspunkt i våre verdier: Råskap og glede! Vi håper håndballgutta har inspirert store og små til å se håndball, og håper det kommer mange i hallen på søndag, avslutter Børge Brown.

Kampstart på søndag er 19.00 (obs klokkeslettet) – velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!

Det er smart å forhåndskjøpe billetter – det gjør du enkelt her.