Oppsal møter mesterne – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal møter mesterne

Søndag venter sesongens desidert tøffeste utfordring i GRUNDIGligaen.

Søndag er det klart for den 12.runden i GRUNDIGligaen, der Oppsaljentene står foran en real utfordring. Å møte Larvik i deres hjemmearena er det desidert tøffeste en kan oppleve i håndballen her hjemme.

Når serien er halvspilt ser det nok en gang ut til at Larvik vil ta hjem seriemesterskapet med god margin. I øyeblikket er avstanden ned til Glassverket på sølvplass 5 poeng. Oppsal på sin side befinner seg på sjuendeplass.

Det er ikke å forvente poeng for Oppsal i Boligmappa Arena, selv om jentene de siste sesongene ved flere anledninger har yppet seg i starten av kampene mot Larvik. Det gir ekstra motivasjon å møte de beste, så det unge Oppsallaget vil gjøre alt for å bite best mulig i fra seg. Kampen vil uansett gi dem verdifull erfaring i forhold til de kommende kampene i GRUNDIGligaen.

Kampen i Boligmappa Arena i Larvik blåses i gang søndag kl. 17.00 (merk tidlig kampstart). Kampen vises på handballtv.com.

Oppsal Håndball på Facebook