Christina Solheim Andersen klar for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Christina Solheim Andersen klar for Oppsal

I en tid der flere er ute med skade har Oppsal styrket laget med en spennende spiller.

Christina Solheim Andersen (27) er en bakspiller som de siste sesongene har spilt for OSI i 2.divisjon.  På det nivået har hun vært en klassespiller. Det er ikke så rart for Christina har fra tidligere erfaring fra det øverste nivået i norsk håndball, der hun har spilt for både Nordstrand og Stabæk.

Oppsaltrener Børge Brown forteller at Christina er en spiller med playmaker-egenskaper som kommer til å tilføre smartness i spillet.  – Vi har søkt forsterkninger etter at Frida, Christine og Guro alle er ute med skader, og vi er svært glade for at Christina sa ja til håndball på toppnivå igjen i Oppsal.

-Christina har deltatt i treningsarbeidet i to uker. Hun passer veldig fint inn i spillet, der hun begynner å finne samhandlingene med de andre jentene. Selv om hun allerede har markert seg godt på treningene, skal hun få tid til å bli en del av laget. Christina er definitivt en spiller som har mange kvaliteter som vi kommer til å få stor bruk for i kampene som kommer, sier en fornøyd Børge Brown.

I dag tar Christina på seg Oppsaldrakten for første gang i bortekampen mot topplaget Glassverket.

Vi ønsker Christina hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook