Tøff oppgave for Oppsal i Drammen – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Tøff oppgave for Oppsal i Drammen

Glassverket er Oppsaljentenes siste utfordring før GRUNDIGligaen er halvspilt.

Onsdag spilles 11. serierunde i GRUNDIGligaen. Oppsal skal i aksjon i Drammenshallen, der Glassverket er vertskap.

Glassverket endte opp med bronsemedaljer i fjor, og de har også i år meldt seg på medaljekampen. I øyeblikket ligger drammenserne på fjerdeplass med 15 poeng, 6 poeng mer enn Oppsal på sjuendeplass. Drammenslaget har også skaffet seg verdifull erfaring fra spill i europacupen.

Oppsal reiser til Drammen som underdogs. Jentene lover imidlertid å yte maks, og de ser seg på ingen måte slått på forhånd. Ved flere anledninger denne sesongen har laget nemlig prestert ekstra godt mot skjerpet motstand. Og bortekampen mot Glassverket i fjor vant faktisk Oppsal med 6 mål…

Avkast går kl 18.30 i Drammenshallen onsdag kveld. Dersom du ikke har anledning til å følge kampen fra tribunen, er handballtv.com et godt alternativ.

Følg Oppsal Håndball på Facebook