Storseier i Oppsal Arena – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Storseier i Oppsal Arena

Oppsal var overlegne i lokaloppgjøret mot Rælingen og tok sesongens fjerde seier.

Det åpnet ganske rufsete og nervøst i Oppsal Arena, der det var tydelig at hjemmejentene ikke hadde spilt kamp på lenge. Rælingen holdt følge, og midtveis sto det 8-8. Da sa Oppsal takk for følge. Hjemmelaget gikk direkte til 13-8, og resten av omgangen var de høye skuldrene borte, slik at Oppsal var åtte mål foran ved pause (19-11).

oppsal-0068

June Bøttger. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Med en såpass klar ledelse til hjemmelaget ved halvtid var det meste av spenningen borte, noe også deler av den andre omgangen bar preg av. Den inneholdt lavere tempo og mer slurv hos begge lag. Oppsal ledet på det meste med 13 mål, og da sluttsignalet gikk viste tavla 29-18. Det ble med andre ord en overlegen seier til Oppsal i kveld.

Rebecca Steinheim Foto: Andreas Kristoffer Berge

Rebecca Steinheim ble fortjent utpekt til kveldens Oppsaljente, mens June Bøttger og Marte Røkke var mestscorende på hjemmelaget med 6 mål. Samme antall nettkjenninger noterte Leila Laksiri på Rælingen som ble kåret til sitt lags beste.

Hvem var din favoritt i Oppsal Arena i kveld?

Oppsals trener Børge Brown var veldig fornøyd med jentenes gjennomføring.
– Vi følger kampplanen 100 prosent, og samhandlingen er stabilt god bakover. Troppen vår er noe redusert som følge av skader, og da er det suverent å se at andre som får muligheten griper den. Rebecca var på sett og vis litt oppe til eksamen i dag, og hun leverte med glans.

Karoline Borg. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Med kveldens seier har Oppsal nå hentet ni poeng i årets GRUNDIGliga. Jentene befester med kveldens resultater sjuendeplassen på tabellen, der det nå er hele fire poeng ned til neste lag på tabellen. Neste kamp for de blå er om halvannen uke, da venter en hard nøtt i form av Glassverket som innehar sølvplassen på tabellen.

Marte Røkke. Foto: Andreas Kristoffer Berge

KAMPFAKTA
Oppsal – Rælingen 29-18 (19-11)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 10. serierunde
Oppsal Arena 8. januar 2017, 373 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Hanne Sofie Wilberg, Malin Aune 2 (1), June Bøttger 6, Susann Iren Hall 4, Rebecca Steinheim 6, Emilie Løkting Johansen, Karoline Borg 4, Kristin Halvorsen 2, Marte Røkke 5 og Mariann Gabrielsen

Mål Rælingen: Leila Laksiri 6 (1), Karoline Strømberg 3, Ane Marthe Lines 3, Anniken Wollik 2, Anniken Dahl Christensen 1, Lene Pettersson Heiberg 1, Stina Seline Rosenberg Strengenes 1, Silje Arnesen 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Rælingen: ingen
Dommere: Carina Brataas og Jannicke Kirkelund

Foto. Andreas Kristoffer Berge
Susann Iren Hall Foto. Andreas Kristoffer Berge
Nybakt EM-vinner Malin Aune mottok blomster av Oppsal før kampstart. Foto: Andreas Kristoffer Berge