Lokaloppgjør i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Lokaloppgjør i Oppsal Arena

Søndag blåses GRUNDIGligaen i gang igjen når Rælingen kommer på besøk.

Endelig er EM-pausen over og GRUNDIGligaen ruller i gang igjen, og et lokaloppgjør er Oppsals første utfordring i det nye året. Det er Rælingen som på søndag gjester Oppsal Arena.

Oppsal ligger for øyeblikket på en sjuendeplass på tabellen med 7 poeng, mens Rælingen ligger helt nederst med 2 poeng. Utfra tabellsituasjonen må hjemmejentene bære et lite favorittstempel, men det blir ingen «walk in the park» for Rælingen viste nemlig stor fightervilje da de på onsdag holdt Byåsen til uavgjort i Marikollhallen.

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Kristin Halvorsen tok sølv med J20-laget i NM i Spektrum i romjula. Søndag er hun tilbake på linja i GRUNDIGligaen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsaltrener Børge Brown forteller at alle på laget nå gleder seg til å komme i gang med andre del av sesongen.
-Jeg synes vi er et bedre lag i dag enn vi var i august med tanke på samhandling. Vi tok små steg stort sett hver uke frem til seriepausen i november. I løpet av høsten er stallen dessverre blitt noe smalere grunnet skader, og i desember har vi derfor måttet tilpasse og legge til rette for å ha flest mulig spillere kampklare til januar.

-Søndag ser vi fram til å møte et poengjagende Rælingen. De kriget Byåsen ut av stilen på onsdag, og fikk med seg et viktig poeng gjennom et meget sterkt resultat. De vil bli en tøff nøtt å knekke, men vi skal jobbe hardt med våre verdier RÅSKAP og GLEDE i alt vi gjør, og det betyr at vi definitivt går for to nye poeng, avslutter Børge Brown.

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Oppsals lynving Malin Aune har fått seg mesterskapserfaring med damelandslaget, og det er bare å gratulere dem og henne med et godt mesterskap. Søndag er det tilbake i GRUNDIGligaen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Kampstart på søndag er 18.00 – velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!

Det er smart å forhåndskjøpe billetter – det gjør du enkelt her.