Oppsaljentene klare for Spektrum – Oppsal Håndball

Oppsaljentene klare for Spektrum

Torsdag formiddag smeller det når Oppsals juniorjenter møter Byåsen i cupfinalen!

I 2014 spilte Oppsals juniorjenter cupfinale mot Byåsen, en kamp trønderne vant med to mål. Torsdag 29. desember er det klart for et nytt møte mellom klubbene. Begge lag har overbevist stort i de foregående rundene, og det ligger an til nok en spennende finale i Spektrum.

Torsdagens motstander er en svært merittert klubb innen norsk kvinnehåndball. Byåsen kan skilte med svært mange finaler både i junior- og seniorklassen. Finalen på torsdag er faktisk trønderjentenes åttende juniorfinaleoppgjør siden 2003.

Basert på tidligere meritter stiller Oppsal som underdogs. Det er imidlertid helt blanke ark som gjelder når torsdagens finale blåses i gang kl. 11.30, der Oppsals talenter bør kunne ha fordel av solid støtte fra tribunen. Ta t-banen til Oslo Spektrum og få med deg denne spennende finalen!

Oppsal Håndball ønsker juniorjentene masse lykke til i finalen!

SAMSUNG CSC
Oppsallaget som tok sølv i finalen i Spektrum i 2014. Tre av spillerne deltar også i torsdagens finale: Mariann Gabrielsen, Kristin Halvorsen og Hanne Sofie Wilberg. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)