Kamp om finalebillett – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Kamp om finalebillett

Oppsals juniorjenter spiller semifinale i junior-NM på onsdag.

Da går turen til Kristiansand der Våg venter til spennende match om hvem som skal spille finale i Spektrum 29. desember. Oppsal stiller godt forberedt til kveldens kamp, der også spillere fra samarbeidsklubben Nit-Hak vil være viktige brikker i kampen om finaleplassen.

To av jentene har dessuten ladet opp med landslagssamling. Guro Nestaker og Mariann Gabrielsen var i Danmark med juniorlandslaget, der det ble både seier og tap i to treningskamper mot vertene. Guro dokumenterte at målteften er intakt ved å putte hele 11 mål i de to kampene mot Danmark.

Kveldens kamp i Karusshallen har avkast kl 19.30, og kamputviklingen kan du følge på NHFs live-oppdatering.

Vi ønsker juniorjentene lykke til!

Følg Oppsal Håndball på Facebook

logo-nm-junior-900