Oppsal møter Gjerpen – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Oppsal møter Gjerpen

Årets siste GRUNDIGligakamp spilles i Skien på søndag.

Oppsal møter nyopprykkede Gjerpen i den siste kampen før GRUNDIGligaen tar EM- og julepause.

Skienslaget har fått en tøff start på det øverste nivået, og ligger i øyeblikket utsatt til under streken med to poeng. Poengene kom mot Rælingen allerede i den 2.serierunden, deretter har det blitt seks tap. Selvtilliten er derfor neppe på topp hos telemarksjentene.

Oppsal kommer fra en sterk og overbevisende seier mot Stabæk, og laget har prestert godt gjennom lange perioder i høstens seriekamper. Utfra hva lagene hittil har vist, er det derfor Oppsal som spiller med favorittstempel på søndag. To poeng med hjem i bagasjen fra Telemark vil bety at jentene kan feire jul på en flott sjetteplass på tabellen.

Gjerpen håndball ønsker å rette fokus mot det viktige arbeidet som Kreftforeningen gjør. I den forbindelse blir Gjerpen-Oppsal «Folkets kamp», noe som innebærer at det ikke vil bli tatt inngangspenger til kampen. Istedenfor å løse billett, oppfordres publikum til å donere en gave til Kreftforeningen, noe du enkelt gjør på denne siden. Dette er et flott tiltak som bør bidra til at det blir ekstra mange på tribunene i Skienshallen på søndag!

Søndagens kamp har avkast kl. 18.00. Som alltid vises kampen direkte på handballtv.com.

håndballtv