Jevnt nabooppgjør på lørdag? – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Jevnt nabooppgjør på lørdag?

Lokaloppgjøret mot Stabæk blir Oppsaljentenes siste oppgave på hjemmebane før jul.

Det gjenstår nå to seriekamper før EM- og julehvilen, og på lørdag kommer siste anledning til å se Oppsal på hjemmebane i 2016.

Stabæk tilbrakte fjorårets sesong i 1.divisjon, men har fått fart på maskineriet igjen i årets GRUNDIGliga. Bærumslaget har hentet fire seiere under de sju første serierundene, og selv om gjestene ble idømt poengtrekk før seriestart, ligger de per i dag poenget foran Oppsal. En hjemmeseier på lørdag vil imidlertid rokkere om på lagenens tabellplassering.

Ut fra resultater og lagenes prestasjoner hittil i sesongen, ligger det litt i kortene at dette kan bli et tight oppgjør. Publikum som finner veien til Oppsal Arena på lørdag kan derfor ganske sikkert se fram til både spenning og dramatikk.

borge-brown

-Vi kan nå se tilbake på fire kamper mot lag som er forventet på øvre halvdel av tabellen (Vipers, Byåsen, Tertnes og Storhamar). Vi har gjennomført gode perioder mot alle lagene, men vi har ikke klart å være stabile i 2×30 min i alle kampene, og dermed endte det med to poeng i denne perioden.

-Stabæk er i fin utvikling om dagen. Klubbens unge lovende spillere har tatt store steg i høst, jeg tenker da spesielt på Henny Ella Reistad og Helene Gigstad Fauske. Høyreback Thea Karlshaug Pettersen er i stigende form, og også kantspillerne holder et høyt nivå i Jenny Handal Sneve (ex-Oppsal) og Jenny Osnes Græsholt. Stabæk besitter i bunn og grunn en bred og god stall med dobbel dekning på hver posisjon.

-Selv har vi tatt noen steg, men vi svinger fortsatt en god del. Vi må jobbe med å heve bunnivået og gjøre de svake periodene kortere enn hva som har vært tilfelle i de siste kampene. Når vi presterer opp mot maksnivået spiller vi jevnt med de bedre lagene i GRUNDIGligaen.

Lørdagens kamp har avkast kl 18.00 – velkommen til en hyggelig håndballopplevelse i Oppsal Arena!
Det er smart å forhåndskjøpe billetter – det gjør du enkelt her.