Oppsal møter Storhamar – Oppsal Håndball
Foto: Gjerpen Håndball

Oppsal møter Storhamar

En utfordrende oppgave venter Oppsals damer på Hamar onsdag kveld.

Onsdag setter Oppsal kurs nordover, til flotte Boligpartner Arena på Hamar. Der venter en tøff match mot Storhamar.

Det gjelder den sjuende serierunden i GRUNDIGligaen, der begge lag så langt har hentet hjem fire poeng. Vertene har tidvis vist toppnivå, blant annet ved å spille jevnt mot Larvik i cupen (tap 25-26), men hedmarkingene har også variert noe i prestasjonene.

Storhamars trener Arne Senstad mener nok å ha god oversikt over onsdagens motstander fra sin tid som Oppsaltrener. På den annen side vil nok akkurat dette kunne gi litt ekstra inspirasjon og sette økt fart i beina til flere av Oppsalspillerne. Dette ville jo være stas å slå gamletreneren.

borge-brown

-Vi gleder oss til å møte Storhamar. Vi har ikke spilt mot dem siden Vestfjorden cup sommeren 2015. For noen av jentene vil kampen dessuten være gjensyn med gamle treneren.

-Vi reiser til Hamar for å ta med oss to poeng hjem mot en Storhamar-tropp som er full av gode spillere. De har et lag som har spilt sammen i mange sesonger, noe som gir dem kontinuiteten og kvaliteten som skal til for å spille jevnt med de beste i ligaen.

– De siste forberedelser til kampen er unnagjort.  Vi er klare til kamp!

Avkast på Hamar er kl. 18.00. Dersom du ikke har anledning til å se kampen i hallen, er handballtv.com et godt alternativ.