Oppsal til semifinale i NM junior – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Oppsal til semifinale i NM junior

Oppsals juniorjenter hadde full kontroll i kvartfinalen mot Sverresborg.

Det var aldri tvil om hvilket lag som ville avansere i Nidarøhallen. Oppsal var et klart bedre lag enn vertene, og jentene skaffet seg raskt et solid forsprang. Ved pause var ledelsen 23-12, og det fortsatte på samme vis i den andre omgangen. Sluttresultatet ble intet mindre enn 44-20, ren utklassing med andre ord.

På Oppsal var det mange jenter som meldte seg på, deriblant flere yngre talenter fra Nit/Hak. Aller flest mål noterte Katrine Harberg med 11 fulltreffere ->NHFs kamprapport.

Semifinalene skal spilles innen utgangen av november, og kampene vil bli trukket førstkommende tirsdag. Finalen avvikles 29. desember i Oslo Spektrum i forkant av finalene i NM senior. Vi gleder oss til fortsettelsen med Oppsals juniorjenter!

Følg Oppsal Håndball på Facebook