Åpen kamp mot Tertnes – Oppsal Håndball

Åpen kamp mot Tertnes

Onsdagens match i Oppsal Arena ligger an til å bli av det spennende slaget.

Oppsal storspilte forrige onsdag mot Byåsen, og møter denne gang nok et lag som pleier å havne høyt på tabellen. Bergenslaget måtte gi slipp på sin største profil til dansk håndball før sesongen (Stine Skogrand), men har hittil likevel klart seg bra.

Anført av sitt nye stjerneskudd, 18 år gamle Kjerstin Boge Solås som fikk sin A-landslagsdebut i Golden League, har gjestene plukket fem poeng så langt, ett mer enn hjemmelaget. At nettopp Tertnes og Oppsal skulle komme til å ligge nær hverandre på tabellen var det også mange som trodde før seriestart.

Tertnes, med god disiplin i forsvaret og en god målvakt i Marie Davidsen, tilhører lagene i GRUNDIGligaen som slipper inn færrest mål. Oppsals offensive styrke vil derfor bli satt på prøve på onsdag. Forhåpentlig takler hjemmejentene dette slik de gjorde da lagene møttes i Oppsal Arena i fjor. Da ble publikum servert et meget spennende oppgjør som endte det med tomålsseier til Oppsal.

På onsdag kan det bli jevnt igjen. Kampstart er kl. 18.30 – få med deg all spenningen i Oppsal Arena!

Kjøp billett på forhånd og bli med trekningen av fine premier fra Grundig

banner_980x150_oppsal-tertnes

Følg Oppsal Håndball på Facebook