Tap i Kristiansand

Det ble bare nesten da Oppsal tapte for Vipers søndag kveld.

Tekst: Vilde Bratland Hansen

God førsteomgang
Oppsaljentene viste null respekt for storfavorittene i starten av kampen og var tidlig oppe i en 0-2 ledelse. Jentene var på hugget fra start, og Vipers – trener Kenneth Gabrielsen måtte ta timeout allerede etter 4 minutter.

Oppsaljentene spilte glimrende i forsvar med en fantastisk sisteskanse i Marie Sundfør Tømmerbakke – det sier sitt når Vipers brukte hele åtte minutter på å score sitt første mål i kampen. Fremover var Marte Røkke toneangivende med hele 6 scoringer. Til pause stod det 11 – 14 i favør Oppsal.

Jevn andreomgang
I andre omgang hevet Vipers seg et par hakk og omgangen ble av det jevne slaget. På stillingen 20 – 20 med 13 minutter igjen å spille tok trener Børge Brown timeout. Derfra stod det lenge 21 -21 på måltavla før Vipers for første gang gikk opp i ledelsen 8 minutter før kampslutt. I sluttminuttene var Vipers det sterkeste laget og vant til slutt 26 – 23.  Likevel et surt tap fordi Oppsaljentene til de grader hevet nivået sammenlignet med den foregående NM kampen mot Molde tidligere i uken.

borge-brown
I dag får vi kampen inn i den rytmen vi ønsker og gjør en god 1.omg. Vi har muligheter for poeng i Kristiansand i dag, men holder dessverre ikke helt inn, sier Oppsal trener Børge Brown.

Oppsals beste spiller: Marie Sundfør Tømmerbakke
Vipers beste spiller: Kari Brattset

Scoringer Oppsal: Malin Aune 3, June Bøttger 3, Susann Iren Hall 2, Karoline Borg 4, Kristin Halvorsen 3, Marte Røkke 6, Guro Nestaker 2.

Scoringer Vipers: Thorey Stefansdottir 2, Tonje Refsnes 3, Kari Brattset 5, Kristin Nørstebø 1, Vilde Jonassen 3, Annick Lipman 1, Hanna Olsson 4, Jeanett Kristiansen 4, Marta Tomac 3.

NB! Husk neste hjemmekamp i Oppsal Arena onsdag 12. Oktober klokken 18.00. Da står Byåsen på den andre banehalvdelen.