Cup-exit for Oppsal – Oppsal Håndball

Cup-exit for Oppsal

Det holdt ikke helt inn for Oppsals jenter.

Selv om første omgang var relativt jevn, var det Oppsal som var i føringen. Ledelsen vekslet fra 2-4 mål, og ved pause sto det 16-14 til Oppsal.

Molde kom nærmere og nærmere etter hvilen, og etter cirka 20 minutter ledet Molde 21-22. Herfra og inn var det Molde som ville mest og holdt hodet kaldt. Sluttresultat ble 24-25.

Oppsals beste i kveld var June Bøttger, mens Mona Obaidli fikk prisen hos Molde.

borge-brown

Molde gjør en taktisk god kamp og drar ned tempoet i kampen. Vi får ikke i gang kontringsspillet i 2.omgang. Hanne Frandsen står meget godt de siste 15 minuttene i 2.omgang, og vi våger ikke å gå på mål etterhvert.

Vi har mye å jobbe med i duellspillet og samhandlingen bakover. Vi blir dratt fra hverandre og står en og en bakover. I dag er vi skuffet, men i morgen må vi opp i ringene og jobbe på med å få satt forsvarsspillet. sier Børge Brown.

KAMPFAKTA

Oppsal – Molde HK 24-25 (16-14)
4. runde NM kvinner 2016
Oppsal Arena 28. september 2016

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund, Malin Aune 5 (2), June Bøttger 6, Susann Iren Hall 1, Ricke Bøttger, Rebecca Steinheim, Emilie Løkting Johansen, Karoline Borg, Kristin Halvorsen 1, Marte Røkke 6, Mariann Gabrielsen, Guro Nestaker 5 og Christine Homme.

Mål Molde HK: Sherin Obaidli (2), Mona Obaidli 8 (2), Ivana Gakidova 3, Vilde Nerås 1, Kristina Logvin 6, Ragnhild Valle Dahl 1, Hanne Nilsen Morlandstø 4.

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Sola: 2×2 min
Dommere: Tommy Andre Eriksen og Ismet Kvakic