Oppsal åpnet poengkontoen – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal åpnet poengkontoen

Det ble målbonanza da hjemmejentene tok sesongens første seier i GRUNDIGligaen mot Sola.

Oppsal tok ganske tidlig grep om kampen, et overtak de siden aldri ga fra seg. Etter en god første omgang kunne hjemmelaget gå i garderoben med firemålsledelse.

Kampbildet fortsatte med enda større overtak til Oppsal etter pause, der hjemmelaget jobbet kollektivt veldig godt i forsvar. Framover var jentene godt fokusert på å gå mot mål, og mange av spillerne turte å utfordre Solaforsvaret, som til slutt måtte finne seg i 34 baklengsmål. Sluttresultat: 34-23.

Oppsaljentene sto i kveld fram med en helt annen vilje og innsats enn de viste mot Halden i helgen. Jentene overbeviste, og er definitivt på rett spor!

På hjemmelaget var det mange gode i kveld. Som banens beste pekte juryen ut hjemvendte Marte Røkke. Solas beste var Oda Aasheim.

Husk at du kan stemme på DIN favoritt i hver kamp i GRUNDIGligaen. Summen av stemmer gir en publikumsfavoritt på hvert lag, og en publikumsfavoritt for hver kampdag i GRUNDIGligaen. Gå hit for å avgi stemme på kveldens Oppsaljente.

Oppsals spiller neste kamp onsdag førstkommende, også den i Oppsal Arena. Da er det kamp mot 1.divisjonslaget Molde HK om avansement til cupens kvartfinaler.

KAMPFAKTA
Oppsal – Sola 34-23 (17-13)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 3. serierunde
Oppsal Arena 21. september 2016, 322 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Kaja Kristensen 1, Malin Aune 7 (3), June Bøttger 1, Susann Iren Hall 3, Ricke Bøttger, Rebecca Steinheim, Emilie Løkting Johansen 1, Karoline Borg 3, Kristin Halvorsen 4, Marte Røkke 6, Mariann Gabrielsen, Guro Nestaker 6 og Christine Homme 2

Mål Sola: Tonje Nøstvold 6 (1), Anna Bjørke Kallestad 4, Oda Aasheim 4, Eva Bjørk Davidsdottir 3, Silje Stangeland 2, Fanny Vervik 2, Martha Barka 1, Hege Holgersen Danielsen 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Sola: ingen
Dommere: Tor Brede Launes  og Per Olav Peersen