Har endel å revansjere – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Har endel å revansjere

Oppsal drar søndag til Halden for sesongens første bortekamp i GRUNDIGligaen.

Begge lag måtte bokføre nederlag mot gode motstandere i den første serierunden. Oppsal tapte for Larvik, Halden for Byåsen. Østfoldlaget forsvant dessuten tidligere i uka ut av cupen med klare sifre i et derby mot Fredrikstad, sikkert et nederlag som svir litt ekstra.

Oppsal og Halden endte begge midt på tabellen i fjor, med Oppsal på plassen foran østfoldingene. Lagenes innbyrdes oppgjør gikk derimot ikke i Oppsals favør. Her var det Halden som stakk av med alle fire poengene. Og ikke alle har heller glemt at det var nettopp Halden som gikk seierende ut av en høydramatisk semifinale i cupen i 2014…

Jan Thomas Lauritzen er ny hovedtrener for Halden. Han har ansvaret for en tropp der det, som i Oppsal, er store endringer siden i fjor. Begge lag vil derfor trolig trenge tid for å levere stabilt på høyt. Oppsal og Halden er av mange tippet å kunne havne nær hverandre på tabellen også denne sesongen, så det vil smake ekstra godt med poeng på søndag.

Avkast går i Remmenhallen kl 18.00. Kampen vises på handballtv.com.

Følg Oppsal Håndball på Facebook

håndballtv