Spennende seriestart på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Gundersen og Meg

Spennende seriestart på søndag

Da er det endelig klart for etterlengtet premiere i Grundigligaen.

Selv om sjansene for hjemmeseier i Oppsal Arena er små, kommer det uansett til å bli en herlig håndballkveld når Larvik legger turen til Oslo. Dette gjelder både for spillerne og publikum.

Som Oppsalspiller er det alltid ekstra gøy å møte landets suverent beste lag – som publikum er det spennende å se mange av Norges beste håndspillere på nært hold, og som Larvikspiller er det gøy å spille kamp foran velfylte tribuner. Kinderegget vil bli oppfylt på søndag.

Trenerne i Grundigligaen og andre eksperter er klare på at Larvik vil ta hjem seriegullet for 13.sesong på rad. Oppsal tippes av de fleste til å havne rundt midten av tabellen. Søndag får vi en pekepinn når årets unge Oppsallag skal spille sesongens første obligatoriske kamp foran egne tribuner. De bør så absolutt fylles opp på søndag!

Det kan være smart å kjøpe billetter til kampen på forhånd. Det finnes flere gunstige alternativer alt etter hvor mange dere er som skal på kamp. Har du tenkt å se mange kamper utover sesongen, vil det være lurt å kjøpe sesongkort.
Alle billettalternativene finnes tilgjengelig fra denne siden

Kampstart er kl 18.00, men vær gjerne litt tidlig ute. Hjertelig velkommen til Oppsal Arena på søndag!

Følg Oppsal Håndball på Facebook

publikum

Slik pleier tribunene å se ut når Larvik er på besøk. Kampen tilhører alltid sesongens høydepunkter i Oppsal Arena.