Oppsal videre til 4.runde – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Oppsal videre til 4.runde

Gjøvik ga motstand i en omgang, men Oppsal vant til slutt med 12 mål.

Gjøvik, som holder til i 2. divisjon, lot seg ikke skremme av å møte motstand fra den øverste divisjonen. Hjemmelaget tok grep om starten, og ledet på det meste med fire mål. Oppsal kom ajour midtveis i omgangen, men klarte ikke å kvitte seg med Gjøvik til pause, da det sto uavgjort (14-14).

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Frida Nåmo Rønning (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

Etter hvilen var Oppsaljentene mer konsentrert om oppgaven, og det tok ikke mange minuttene før jentene hadde et forsprang på fem mål. Da ble det etter hvert tyngre for Gjøvik, og Oppsal kunne kontrollere avansementet til 4. NM-runde gjennom seier 20-32.

Både Frida Nåmo Rønning og Mariann Gabrielsen noterte seg for sju mål.

IMG_2025

Måltavler slik vi liker de….

Trener Børge Brown var ikke fornøyd med 1.omgang: -Da var vi svake i etablert forsvar, og målvaktsspillet holdt heller ikke godt nok nivå. Vi ble vesentlig bedre på dette i den andre omgangen, og da fikk vi også til mer trykk i ankomstspillet.

-Jeg vil gi et stort pluss til Marie Sundfør Tømmerbakke som virkelig løftet seg i den andre omgangen, der hun hadde 11 redninger på 17 skudd. Det er også veldig positivt å se utviklingen til Mariann Gabrielsen, som nå har levert to gode NM-kamper.

Nå blir det spennende å se hvilken motstander som venter i 4.runde. Trekningen finner sted torsdag førstkommende.

KAMPFAKTA
Gjøvik HK – Oppsal 20-32 (14-14)

NM Senior kvinner, 3. runde
Campus Arena Gjøvik, 6. oktober 2016

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke 1, Thea Granlund – Kaja Kristensen 4, June Bøttger 1, Susann Iren Hall 2, Emilie Løkting Johansen, Karoline Borg 4, Kristin Halvorsen 3, Marte Røkke 1, Frida Nåmo Rønning 7 (4), Mariann Gabrielsen 7, Guro Nestaker 1 og Christine Homme 1

Toppskårer Gjøvik: Katarina Ugland 6 (3)

Utvisninger: Oppsal: 4x2min; Gjøvik: 3×2 min
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya

Banner_980x150_topphandball

Følg Oppsal Håndball på Facebook