Vi gleder oss til å se deg på kamp! – Oppsal Håndball
Foto: Gundersen og meg

Vi gleder oss til å se deg på kamp!

Med under en uke til seriestart i Grundigligaen, er det lurt å anskaffe sesongkort.

Oppsal inviterer til håndballfest når Larvik kommer på besøk i premierekampen søndag 11. september. Deretter går det slag i slag med kamper helt til Glassverket gjester Oppsal Arena i den siste runden i begynnelsen av april. Det er med andre ord mange spennende opplevelser å se fram til i Oppsal Arena.

Du har mulighet til å se alle Oppsals hjemmekamper i Grundigligaen for bare 800 kroner, noe som må sies å være en god deal. (Dersom du også ønsker adgang til alle øvrige seriekamper med Oppsals breddelag, koster sesongkortet 1150 kroner.)

Skaff deg derfor sesongkort allerede i dag – du kjøper det enkelt på denne siden!

Her finner du en oversikt med alle Oppsals kamper i Grundigligaen 2016/2017