Enkelt på Hadeland – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristiffer Berge

Enkelt på Hadeland

Oppsal hadde som ventet ingen store utfordringer med å ta seg videre i cupen.

3.divisjonslaget Lunner var vertskap for denne cupkampen, som Oppsal vant etter behag. Ved pause ledet jentene 23-2, ved kampslutt viste tavla 41-6. Alt i alt ble det en god treningsøkt for Oppsaljentene.

Se mange bilder fra kampen hos kvinneidrett.no

I neste runde venter Gjøvik HK, som til daglig spiller i 2.divisjon. Det er en motstander som bør passe bra. Oppsaltrener Børge Brown kjenner nemlig Gjøviklaget godt gjennom flere år som trener. Kampen vil bli spilt tirsdag 6. september kl. 20.00 på Gjøvik.Foto: Andreas Kristoffer Berge

Mariann Gabrielsen var mestscorende i Lunnerhallen med 11 mål. Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook