Oppsal spiller Skjærgårdslekene – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal spiller Skjærgårdslekene

En hard treningsperiode får i helgen et avbrekk under Skjærgårdslekene i Tønsberg.

Marie Sundfør Tømmerbakke (bildet) og resten av Oppsaljentene har vært i gang med fellestreninger siden starten av august. Trener Børge Brown forteller at tiden er brukt til å arbeide med å bygge fysikken. -Dette er viktig da vi har en ung stall med en gjennomsnittsalder på under 21 år, Vi arbeider derfor ut fra en plan for utøvere som er tidlig i sin håndballkarriere. De trenger å bygge fysikken sin for å ta nye steg, og dette er et møysommelig arbeid som tar tid.

-I håndballdelen har vi fokusert på å få de mange nye spillerne inn i grunnspillet vårt i etablert angrep. Så langt har vi ikke fokusert på forsvars- og kontraspillet. Dette skal vi begynne å se på under helgens turnering, for så å utvikle det videre i ukene fram til seriestart.

I Skjærgårdslekene skal Oppsal møte Vipers  og Gjerpen i gruppespillet. -Det blir en flott matching for vår del, forteller Børge. -Vipers anser jeg som en soleklar medaljekandidat i GRUNDIGligaen 2016/17. Kenneth Gabrielsen besitter et lag fullt av klassespillere, og har dessuten en profesjonell organisasjon i ryggen. Jeg tror sørlendingene denne sesongen har alle forutsetninger for å ta opp kampen med Larvik.

12593632_892632990834862_2543170355520509094_o

Børge Brown gleder seg til å lede Oppsal gjennom sesongens første kamper. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

– Vi skal også møte den gamle storheten Gjerpen, som er tilbake i det gode selskap etter noen år i 1.divisjon. Det har vært jobbet godt i Gjerpen over tid. Ketil Arntzen har bidratt til å løfte Telemarkshåndballen tilbake der de hører hjemme. Nå gleder vi oss til å måle krefter mot dem, avslutter Børge Brown.

Oppsal møter Vipers fredag kl. 18.45 og Gjerpen lørdag kl. 12.40. Kampene spilles i Slagenhallen. Søndag spilles det plasseringskamper. Kampoppsett og løpende resultater fra Skjærgårdslekene finner du her

Følg Oppsal Håndball på Facebook