Guro og Mariann til VM – Oppsal Håndball
Foto: NHF

Guro og Mariann til VM

Guro Nestaker og Mariann Gabrielsen klare for VM i Slovakia.

Mariann Gabrielsen og Guro Nestaker er uttatt til sommerens VM for ungdomslandslag i Slovakia. Mesterskapet spilles fra 19. – 31. juli. I det innledende gruppespillet venter kamper mot Kazakhstan, Sør-Korea, Frankrike, Paraguay og Romania.

Den norske VM-troppen er allerede på plass i Gøteborg, der de nå før VM skal forberede seg i European Open. Denne turneringen, som spilles parallelt med Partille Cup fra 4.- til 8. juli, har samlet lag fra 18 nasjoner.

Fra trenerhold i Oppsal rapporteres det at både Mariann og Guro har hatt fin utvikling i treningsarbeidet de siste ukene. Alt skal med andre ord ligge godt til rette for fine innsatser med det norske flagget på drakta.

Oppsal Håndball gratulerer Mariann og Guro med uttaket, og ønsker lykke til både i Gøteborg og i VM i Slovakia!

Uttak og program

Foto: Oppsal Håndball

mariann_signerer

Mariann Gabrielsen (Foto: Oppsal Håndball)

Følg Oppsal Håndball på Facebook