Kristin til VM i Russland – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Paul Fekjær

Kristin til VM i Russland

Oppsals talentfulle linjespiller er uttatt til sommerens junior-VM.

Kristin Halvorsen er blant de 16 spillerne som skal kjempe for Norges ære i sommerens verdensmesterskapet for juniorer. Mesterskapet spilles i Moskva i perioden 3.- 15. juli. Norge skal møte Montenegro i sin åpningskamp, og deretter venter innledende kamper mot Danmark, Angola, Ungarn og Uzbekistan.

Kristin har spilt 39 landskamper for yngre landslag, og har scoret mer enn 100 mål for Norge. Selv om Kristin gjennom årene har hatt mange landslagsoppdrag, topper sommerens VM landslagskarrieren så langt.

Før VM skal det norske laget finpusse formen i Danmark. Samlingen der starter 18. juni, og den omfatter også verdifull kamptrening i Scandinavian Open Championship, der motstandere er Danmark, Sverige og Sør-Korea.

Oppsal Håndball gratulerer Kristin så masse med VM-uttaket, og vi ønsker det norske laget lykke til!

VM-troppen og programmet for mesterskapet