Nye landslagsoppdrag – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Nye landslagsoppdrag

Tre av Oppsals unge talenter er uttatt til landslagssamlinger.

Kristin Halvorsen er med når juniorlandslaget (LK96) skal ha siste samling før VM tar til i Russland i juli. Samlingen foregår fra 18.-26. juni i Vejen i Danmark, der juniorjentene også skal spille Scandinavian Open Championship (SOC). Motstandere i årets SOC er Danmark, Sverige og Sør-Korea.

Mariann Gabrielsen og Guro Nestaker deltar på ungdomslandslagets (LK98) samling i Kristiansand fra 20.-26. juni. På samlingen skal laget gjøre de siste forberedelser foran European Open i Gøteborg og det påfølgende VM i Slovakia. Samlingen omfatter også en treningskamp mot Vipers.

Oppsal Håndball gratulerer Kristin, Mariann og Guro med uttakene, og ønsker lykke til!

Uttaket og programmet for LK96
Uttaket og programmet for LK98

mariann_signerer
Mariann Gabrielsen

norveska-igrac

Guro Nestaker