Susann Iren Hall til Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Susann Iren Hall til Oppsal

Det er en erfaren linjespiller som har signert avtale med Oppsal.

Susann (f. 1990) kommer opprinnelig fra Mo i Rana. Hun har spilt i GRUNDIGligaen for Vipers de fire siste sesongene, mens hun før det hadde tilhold i Levanger. Susann kan se tilbake på kamper for yngre landslag (90-årgangen), og hun har også fått noen kamper på damelandslaget. Det er med andre ord en 26-åring med erfaring som nå får Oppsal Arena som hjemmebane.

Trener Børge Brown forklarer valget av Susann:  – Vi måtte se oss om etter en linjespiller da Vilde Mortensen Ingstad valgte å ta steget til Danmarks beste klubb med mulighet for spill i Champions League. Til linjeposisjonen har vi allerede to unge lovende jenter i Kristin Halvorsen (f. 1997) og Marie Lystad (f. 1996). Under prosessen vurderte vi også en del unge spillere som spennende alternativer, men vi ønsket aller helst å supplere en veldig ung tropp med en litt eldre spiller.

-Da Susann ble et alternativ, fikk vi så absolutt ønsket vårt innfridd. Selv med hennes brede erfaring, har hun et sterkt ønske om å utvikle seg videre som spiller. Hun har dessuten en god fysikk og er god til å dele av spillet. Vi tror virkelig at Susann kan utfylle og danne et veldig godt team med Kristin og Marie i linjeposisjonen, avslutter Børge Brown som er svært glad for at Susann Iren Hall blir del av Oppsal Håndball sesongen 2016/17.

Vi ønsker Susann Iren Hall hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!
 Følg Oppsal Håndball på Facebook