Vilde til Danmark – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Vilde til Danmark

Vilde Mortensen Ingstad forlater Oppsal og Norge.

Det har en tid vært klart at Vilde aller helst ville utenlands, og hun har nå tegnet en toårsavtale med årets danske mestere Team Esbjerg. Det betyr at hun går til en klubb som skal spille Champions League neste sesong.

I årets sesong har Vilde vist seg som en av GRUNDIGligaens beste linjespillere. Hun har levert på et høyt godt nivå gjennom hele året.

– Vilde sin vinnerskalle og duellstyrke kommer til å bli savnet i Oppsal Håndball, sier trener Børge Brown. – Hun har tatt noen steg dette året, både på det tekniske og taktiske. – I Oppsal er vi er stolte av at Vilde har vist så god utvikling de to sesongene har har spilt hos oss.

Oppsal Håndball ønsker Vilde lykke til videre i karrieren.

Følg Oppsal Håndball på Facebook