Ricke med ny kontrakt – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Ricke med ny kontrakt

Ricke Bøttger har signert ny avtale med Oppsal Håndball.

Ricke Bøttger (f. 1997) vendte tilbake til Oppsal før jul i fjor etter et kortvarig opphold i BSK. Ricke var før det med i gjengen av lokale jenter som leverte så suverent godt i Lerøy-serien for Oppsal de senere årene.

Børge Brown er veldig fornøyd med å ha Ricke med i stallen videre: – Hun har veldig god fart i spillet sitt, og besitter utvilsomt et stort talent. Ricke kan nå langt, og kommende sesong kommer hun definitivt til i hvert fall å være blant dem som skal ha en nøkkelrolle i den viktige oppgaven med å få rekruttlaget opp en divisjon igjen.

Vi gratulerer Ricke med ny kontrakt med Oppsal Håndball!Foto: Andreas Kristoffer BergeFoto: Andreas Kristoffer Berge

Følg Oppsal Håndball på Facebook