Emilie tilbake i Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Emilie tilbake i Oppsal

Emilie Løkting Johansen, talentfull venstrekant, vender hjem til Oppsal.

Emilie Løkting Johansen startet tidlig med håndball i Oppsal, der hun var på aldersbestemte lag inntil for få siden. Etter et kort opphold i Fjellhammer, har Emilie de siste årene hatt tilhold i Nordstrand. Hun er en spennende spiller, som også har vært innom landslagsmiljøet (LK96).

Trener Børge Brown forteller: – Nå på slutten av sesongen og etter sluttspillet har vi hatt stor pågang av spillere til venstre kant posisjonen, og vi har landet på å knytte til oss Emilie. Vi har sett etter spillere med andre kvaliteter enn det vi har i dagens tropp, og vi har vurdert Emilie som en veldig spennende type i så henseende.

– Emilie er så absolutt en spiller for framtiden, og hun skal få tid til tilpasning og til å utvikle seg hos oss, avslutter Børge Brown, som er glad for at Emilie har valgt å bli en del av Oppsalmiljøet.

Vi ønsker Emilie velkommen «hjem» og gratulerer med kontrakt med Oppsal Håndball!

Følg Oppsal Håndball på Facebook