Thea med ny kontrakt – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Thea med ny kontrakt

Thea Granlund er klar for nye redninger for Oppsal Håndball.

Thea Granlund kom til klubben i fjor fra LFH09 for å studere ved NIH, og 20-åringen ble en av tre målvakter i Oppsal Håndball sesongen 2015-16. Hun var nok et tredjevalg ved seriestart, men Thea viste raskt at hun ønsket å bli bedre, og tok kampen om å bli andremålvakt bak Marie Sundfør Tømmerbakke.

Trener Børge Brown utdyper: – Dette klarte Thea gjennom godt treningsarbeid. Hun har stått på hele sesongen, og har tatt et stort steg videre. Thea står for god treningskultur og har stor iver etter å bli bedre. Jeg er veldig glad for at hun er med oss videre, sier Børge Brown.

Vi gratulerer Thea med ny kontrakt med Oppsal Håndball!!!

Følg Oppsal Håndball på Facebook