Hanne er med videre – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Hanne er med videre

Hanne Sofie Wilberg har signert ny kontrakt med Oppsal Håndball.

Hanne Sofie Wilberg tilhører den unge garde som var med og bidro sterkt til at Oppsal hevdet seg i toppen av Lerøy-serien de siste årene. Hanne, som fyller 20 i vår, fikk denne sesongen en forholdsvis stor rolle i damelagets relativt lille stall. Trener Børge Brown er veldig godt fornøyd med utviklingen:

– Hanne har tatt utfordringen og vokst som spiller i en krevende rolle for en ung utøver. Hun viste i den siste kvartfinalen mot Byåsen sine gode kvaliteter i forsvarsspillet. Hun kan bekle flere roller i forsvarsspillet, og har også gode egenskaper i duellspillet. Vi i trenerteamet er svært glade for at Hanne har valgt å bli med videre, sier Børge Brown.

Vi gratulerer Hanne Sofie med ny kontrakt med Oppsal Håndball!

Foto: Andreas Kristoffer Berge
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Følg Oppsal Håndball på Facebook