God opphenting, men tap til slutt – Oppsal Håndball

God opphenting, men tap til slutt

Oppsal løftet seg i 2.omgang, slik at det også denne gang ble spenning om avansementet til semifinalen i sluttspillet.

Trønderne tok tidlig tak om den andre kvartfinalen foran eget publikum. Etter 10 minutters spill var vertene foran med 5 mål, en ledelse som økte midtveis i omgangen, før Oppsal tok noe inn på slutten. Til pause sto det 16-11, etter en omgang med litt for mange tekniske feil hos de blåkledde.

Byåsen scoret også de to første målene i 2.omgang. Da snudde kampbildet, og Oppsal viste vilje og mer aggresivitet i forsvarsspillet. De krøp stadig nærmere hjemmelaget, og med et par minutter igjen å spille kom utligningen til 24-24. De spennende sluttminuttene var det imidlertid Byåsen som behersket best, og trønderne kunne juble for en ny seier og avansement til semifinalen.

Oppsal imponerte igjen med vilje og tæl når det så som mørkest ut. Den glimrende opphentingen kunne faktisk virkelig ha gått hjem, hadde det ikke vært for at fem 100-prosent sjanser i 2.omgang ble reddet av Byåsens beste spiller Tonje Lerstad. Beste spiller på Oppsal var også målvakten, Marie Sundfør Tømmerbakke, mens Nina Stokland sto fram med hele 10 spillemål.

Trondheim Spektrum 24. april 2016

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Kaja Marita Kristensen 1, June Bøttger 2, Hanne Sofie Wilberg 1, Tina Magnus, Nina Stokland 10, Malin Aune 5 (3), Kristin Halvorsen, Marie Lystad, Helene Ronten Bakken, Vilde Mortensen Ingstad 2 og Pernille Huldgaard Christensen 3

Mål Byåsen: Emilie Hegh Arntzen 6 (2), Marit Røsberg Jacobsen 6, Teodora Tomac 6 (3), Silje Katrine Waade 3, Maren Gundersen 2, Maren Nyland Aardahl 2, Kristin Venn 1

Utvisninger: Oppsal 1×2 min; Byåsen ingen
Dommere: Guro Røen og Kjersti Arntsen