Spenningen lever om semifinalebillett – Oppsal Håndball

Spenningen lever om semifinalebillett

Kvartfinalen i Oppsal Arena ble som i fjor en meget jevn kamp

Kvartfinale i Oppsal Arena ble som i fjor en meget jevn kamp. Lagene fulgte hverandre tett fra start. Etter 15 minutter ledet gjestene med ett mål og på det meste ledet de med tre. Men Oppsal hentet seg inn igjen og til pause var stillingen 12-13.

Lagene fortsatte å følge hverandre tett i andre omgang, men etter 20 minutter fikk Oppsal mer grep om kampen, og ledet med fire mål da det var igjen 7 minutter å spille.

Byåsen valgte da å ta en time out, noe som viste seg å bli en meget god «pep-talk»  for de rødkledde. I løpet av noen minutter hadde de hentet inn ledelsen og det sto plutselig 24-24 på tavla.  De siste minuttene fulgte lagene hverandre tett, men det var til slutt Byåsen som gikk seirende ut av kampen. Når dommeren blåste av kampen sto det 25-26.

Marie Sundfør Tømmerbakke sto som vanlig meget godt bak, og med 37,5 %  i redningsprosent ble hun fortjent kåret til Oppsals beste spiller.

Nina Stokland ble Oppsals toppscorer med 8 mål

Å hente inn ett mål synes som en overkommelig oppgave, men det gjelder å være på hugget fra start av når lagene møtes til søndag.

Den andre kvartfinalen spilles i Trondheim søndag 24. april kl. 16.00.  Kampen kan du se på www.handballtv.com